Kiropraktorbehandling

Kiropraktisk behandling af voksne

Skånsom, men effektiv behandling ved smerter

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Blid behandling uden knæk og vrid hos kiropraktor

Plages du af smerter, kan jeg hjælpe dig. Jeg er kiropraktor, og jeg anvender en behandlingsteknik kaldet Neuro Impulse Protocol (NIP), som er en blid behandlingsmetode, der hverken forårsager knæk eller ubehagelige lyde.

Der er gratis parkering lige ved døren og gode adgangsforhold for kørestolsbrugere og gangbesværede. Send en mail eller ring, hvis du har spørgsmål, ellers kan du book en tid, til behandling, online

Book en tid

 

Sådan foregår et behandlingsforløb hos mig

Behandling hos en kiropraktor kræver ikke henvisning fra egen læge, og du kan derfor kontakte mig allerede i dag med henblik på at komme i gang med et behandlingsforløb.

Formålet med behandlingen hos en kiropraktor er at finde og fjerne årsagen til dine smerter, så dine led igen kan bevæge sig frit, og dine muskler får optimal styrke.

Kiropraktorbehandling af kvinde

Roligt første besøg

Ved den første konsultation er der altid sat god tid af til det – 40 minutter. Tiden bruger vi på, at du fortæller, hvor det gør ondt, og hvad problemet er. Jeg stiller også nogle spørgsmål for at indkredse problemet yderligere.

Derefter følger en grundig undersøgelse, der inkluderer bevægeudslag, diverse ortopædiske og neurologiske tests samt en NIP-undersøgelse, og herefter kan behandlingen igangsættes.

Et typisk forløb strækker sig over 5-8 behandlinger, men hvert forløb er individuelt og tilrettes løbende efter dine behov. Konsultationerne aftales fra gang til gang.

Ofte dækker din ulykkesforsikring eller din pensionsordning behandling hos en kiropraktor. Tal derfor med dem inden den første behandling. Typisk skal du dog selv lægge ud og herefter afregne med selskabet.

Kiropraktor konsultation

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til en konsultation

Har du nogle spørgsmål omkring et behandlingsforløb hos mig, kunne du tænke dig at høre mere om NIP-behandlingen, eller ønsker du at booke en tid til en konsultation? Så er du velkommen til at kontakte mig på telefon  71 11 57 50 eller e-mail info@kiropraktorannspejlsgaard.dk. Tidsbestilling kan også foretages online.

Bemærk, at afbud skal ske senest kl. 9 samme dag. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves et gebyr på 228 kr.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid