Kiropraktorbehandling

Kiropraktor kun 25 minutter fra Odense centrum

Kiropraktor kun 25 minutters kørsel fra Odense centrum med skånsom og effektiv behandling uden knæk og vrid.

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Kiropraktorklinik nær Odense til både voksne og børn

Vores kiropraktorer kan hjælpe dig med at give dig en sundhedsfaglig og helkropslig orienteret vurdering og behandlingsplan. Vi tilbyder desuden gratis parkering og der er samtidig også gode adgangsmuligheder for kørestolsbrugere samt gangbesværede.

Oplever du smerter eller dit barn eksempelvis motorisk klodsethed eller koncentrationsbesvær? Så kan vores blide kiropraktorbehandling være det rette for dig og dit barn. Vi har fokus på behandling uden knæk og ubehagelige lyde. Vi bruger Neuro Impulse Protocol (NIP) som tilbyder dig en skånsom og blid behandling.

Læs mere om NIP-metoden.

Bestil en tid til behandling hos en kiropraktor, hvis du har ledskader eller oplever lidelser i hverdagen. Ledskader og lidelser i dit bevægeapparat kan ske begrund af forkerte arbejdsstillinger, overbelastning, fald og uheld.

Disse ledskader og lidelser kan være:

  • Nakkesmerter
  • Skuldersmerter
  • Lændesmerter
  • Knæsmerter

Dette er bare et lille udsnit af ledskader og lidelser vi behandler. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med de smerter du går rundt med.

Børnekiropraktor nær Odense gør brug af metode velegnet til børn

Hos Kiropraktor Ann Spejlsgaard nær Odense har vi uddannet børnekiropraktor som gør brug af en særdeles velegnet kiropraktorbehandling. NIP-behandlingsteknikken er helt uden knæklyde og led bliver ikke bragt ud i yderstillinger, som ellers er normalt i almindelig kiropraktorbehandling[as2].

Denne form for behandling er god, hvis du oplever, at dit barn er motorisk klodset, har koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder eller andet.

Læs mere om børnekiropraktor behandling.

Book tid i vores kiropraktorklinik nær Odense

Ønsker du at booke tid til enten dig eller dit barn kan det gøres via vores online booking system. Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefonnummer 71 11 57 50 eller skriftligt via vores kontaktformular eller på mail info@kiropraktorannspejlsgaard.dk.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid