Kiropraktorbehandling

Kiropraktor under 20 minutter fra Svendborg

Søger du en kiropraktor nær Svendborg? Så er vores kiropraktorklinik meget tæt på.

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Din Kiropraktor nær Svendborg med fokus på sundhed og velvære

Har du nogensinde oplevet rygsmerter, nakkespændinger eller generel ubehag i bevægeapparatet? Jeg er kiropraktor nær Svendborg og kan muligvis hjælpe.

Min kiropraktorklinik tæt på Svendborg har fokus på knækfri behandlinger, for at mindske ubehaget som store knæk kan give.

Min tilgang til behandling er unik, da jeg har specialiseret mig i NIP behandling, som er en innovativ metode til kiropraktik. Jeg fokuserer på effektive og skånsomme metoder for at forbedre dit bevægeapparat og hjælpe med at lindre smerter og ubehag, og her er NIP behandling særlig velegnet.

Min kiropraktorpraksis nær Svendborg er stedet, hvor du ikke behøver en henvisning fra din læge for at begynde et behandlingsforløb. Smerte og ubehag i muskler og led kan påvirke din livskvalitet. Derfor tilbyder jeg individuel kiropraktisk behandling med dig i fokus.

Hvordan kan en kiropraktor nær Svendborg hjælpe dig?

Kiropraktisk behandling fokuserer på at identificere og løse årsagerne til muskuloskeletale problemer, ikke kun at lindre symptomer. Kiropraktik er med andre ord en holistisk tilgang til sundhedspleje, der kan have en bred vifte af fordele. Nogle af fordelene ved kiropraktisk behandling kan opridses således:

  • Smertelindring: Jeg kan hjælpe med at lindre smerter i ryggen, nakken og andre områder af kroppen.
  • Forbedret bevægelighed: Ved at justere led og muskler kan vi forbedre bevægelsen i kroppen.
  • Forebyggelse af sygdom: Kiropraktisk pleje kan hjælpe med at forebygge fremtidige problemer ved at forbedre kroppens funktion.Generel sundhed: Hvis det muskuloskeletale system er i balance, kan det bidrage til en forbedring af din generelle sundhed og velvære.

Nip nær Svendborg

Jeg er en kiropraktor som bruger Neuro Impulse Protocol, også kendt som NIP. Neuro Impulse Protocol (NIP) er en kiropraktisk behandlingsform, der er baseret på en fuld kropsundersøgelse med vægt på det neurologiske område. NIP-behandlingen har for øje at reducere smerter, forbedre bevægeapparatet og forbedre nervernes flow.

NIP er en banebrydende metode inden for kiropraktisk behandling. Metoden er ikke-invasiv og bruger en kombination af neurologiske tests, præcise kiropraktiske justeringer og muskeltests for at identificere og behandle problemer i det muskuloskeletale system.

Noget af det særlige ved NIP-metoden er, at den ikke involverer det traditionelle knæk, man normalt forbinder med kiropraktisk behandling. I stedet er det en blid teknik, der resulterer i øget bevægelighed, styrkede muskler og normale reflekser.

NIP-behandlingen er blevet brugt til at behandle en række problemer, herunder:

  • Smerter i ryggen, nakken og skuldrene
  • Hovedpine
  • Migræne
  • Iskias
  • Tennisalbue
  • Golfalbue
  • Smerter i knæ og fødder

Kiropraktor med erfaring i at behandle børn

Min klinik nær Svendborg har lang erfaring i at behandle børn kiropraktisk, og kan hjælpe både spædbørn og større børn. Det ses ofte, at låsninger i nakke og ryg kan være årsag til, at baby er meget grædende (også kaldet kolik).

Låsninger kan også sænke babys udvikling i forhold til at nå milepæle som at ligge på maven, kravle og gå.

Problemer med amning kan også være forårsaget af spændinger og låsninger, især omkring nakke og kæbeled.

Låsningerne kan behandles kiropraktisk med NIP.

Bliv klogere på vores børnekiropraktor behandling.

Book tid i dag

Har du spørgsmål til vores behandlingsmetoder eller ønsker du at booke tid? Så kan vi kontaktes telefonisk på 71 11 57 50 eller skriftligt via vores kontaktformular eller på mail info@kiropraktorannspejlsgaard.dk. Bestil tid til en kiropraktorbehandling online her. Vi ser frem til at hører fra dig.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid