Kiropraktorbehandling

Børnekiropraktor i Ringe

Blid kiropraktorbehandling af børn i alle aldre – uden knæklyde og vrid

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Børnekiropraktor behandling

Jeg tilbyder både kiropraktisk behandling af spædbørn samt små og større børn. Min behandling er blid og helt uden hverken vrid eller ubehagelige knæklyde. Min klinik er beliggende centralt i Ringe. Det gør det nemt for jer, hvis I har brug for en kompetent børnekiropraktor i Odense, Svendborg eller det øvrige Fyn.

Jeg anvender NIP-metoden, som er særdeles velegnet for børn. Ved denne behandlingsmetode bliver leddene ikke bragt ud i en yderstilling, som ellers er tilfældet ved en almindelig kiropraktisk behandling. Til gengæld har behandlingen til formål at genoprette en normal neurologisk funktion, og allerede umiddelbart efter behandlingen vil der kunne mærkes en forskel.

Behandling af spædbørn hos børnekiropraktor

Reaktionerne hos babyer, der mærker ubehag og smerter, er ofte uro, gråd, modvilje mod at ligge på maven eller ryggen og dårlig søvn.

Årsagerne kan være mange, men jeg ser ofte kolik, skævt kranie og forstoppelse som typiske symptomer på låsninger i led. Dette kan jeg hjælpe med.

Behandling af små og større børn

Blandt de små og lidt større børn ser jeg ofte:

  • Motorisk klodsethed
  • Koncentrationsbesvær
  • Indlæringsvanskeligheder forårsaget af motoriske udfordringer.

Dette er typiske årsager til et besøg hos en børnekiropraktor, og med den rette behandling kan de i mange tilfælde behandles.

Kiropraktor

Praktiske informationer

Min klinik er beliggende i Ringe, og der er gratis parkering lige ved døren. Der er gode adgangsforhold for barnevogne og lignende.

Der er ikke behov for en henvisning fra egen læge for at gå til kiropraktor.

Det kan være en god ide, at begge forældre er med til den første konsultation, så I begge hører diagnosen.

Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves et gebyr på 228 kr. Afbud skal ske senest kl. 9 samme dag som behandlingen.

Kiropraktor konsultation

Kontakt mig og hør mere eller bestil en tid til dit barn

Kunne du tænke dig at høre mere om min behandlingsmetode, eller har du nogle spørgsmål omkring, hvorvidt jeg kan hjælpe dit barn, er du velkommen til at ringe på telefon 71 11 57 50 eller skrive til min e-mail info@kiropraktorannspejlsgaard.dk. Ønsker du at bestille en tid til kiropraktisk behandling af dit barn, kan det også gøres online via mit bookingsystem.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid