Kiropraktorbehandling

Kiropraktor under 10 minutter fra Kværndrup

Søger du en kiropraktor nær Kværndrup? Så befinder vores kiropraktorklinik under 10 minutters kørsel fra Kværndrup.

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Kiropraktor nær Kværndrup med speciale i knækfri behandling

Plages du af smerter, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi gør brug af en behandlingsteknik kaldet Neuro Impulse Protocol (NIP) som er en blid behandlingsmetode uden knæk og ubehagelige lyde. Hos Kiropraktor Ann Spejlsgaard nær Kværndrup er vi specialister i knækfri behandling.

Når du vælger os får du en blid behandling uden knæk og vrid af en erfaren kiropraktor. En behandling hos en af vores kiropraktorer kræver ikke, at du får en henvisning fra din læge. Du kan derfor altid kontakte os med henblik på at komme i gang med et forløb hos Kiropraktor Ann Spejlsgaard.

Når du vælger at tage til en kiropraktor er formålet at finde og fjerne årsagen til de smerter du oplever. Ved første besøg har vi en konsultation sammen på 40 minutter. Her har du mulighed for at fortælle, hvor det gør ondt, og hvad problemet er. Vores kiropraktorer stiller også spørgsmål i løbet af konsultation for at indkredse problemet yderligere.

Behandling af børn hos kiropraktor nær Kværndrup

Vi tilbyder også blid kiropraktorbehandling til børn i alle aldre helt uden knæklyde og vrid. Med denne type behandling bliver barnets led ikke bragt ud i yderstillinger, som ellers er normalt i almindelig kiropraktorbehandling.

Kiropraktorbehandling til børn bruges ofte, hvis barnet er motorisk klodset, har koncentrationsbesvær indlæringsvanskeligheder eller andet.

Bliv klogere på vores børnekiropraktor behandling.

Book tid online hos kiropraktorklinik nær Kværndrup

Har du spørgsmål til vores behandlingsmetoder eller ønsker du at booke tid? Så kan vi kontaktes telefonisk på 71 11 57 50 eller skriftligt via vores kontaktformular eller på mail info@kiropraktorannspejlsgaard.dk. Bestil tid til en kiropraktorbehandling online her. Vi ser frem til at hører fra dig.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid