Kiropraktorbehandling

Professionel kiropraktor på Fyn

Kiropraktor Ann Spejlsgaard på Fyn hjælpe jeg dig af med problemer og smerter. Dette gør jeg ved brug af den kiropraktiske behandlingsform Neuro Impulse Protocol (NIP).

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Kiropraktor på Fyn behandler både voksne og børn

En NIP-undersøgelse er en fuld kropsundersøgelse med vægt på det neurologiske område i kroppen. Til denne behandlingsform kombineres en meget præcis kiropraktisk undersøgelse samt en detaljeret neurologisk undersøgelse. Vi undersøger dine reflekser, din muskelkraft og bevægeudslag i ryggens led, led i arme og ben samt foran på kroppen og kraniet. Selve undersøgelsen hjælper til at finde lige præcis det sted, hvor din krop har brug for justering.

Vores kiropraktorer hjælper dig af med dine smerter og giver dig en sundhedsfaglig og helkropslig orienteret vurdering og behandlingsplan. Du behøver ikke en gang en henvisning fra din læge for at få udført en kiropraktorbehandling. Kontakt os derfor allerede i dag og påbegynde et behandlerforløb i vores kiropraktorklinik på Fyn.

Vi tilbyder kiropraktisk behandling til både børn og voksne. Oplever du at dit barn har er blevet motorisk klodset, har fået koncentrationsbesvær eller har indlæringsvanskeligheder? Så kan vores børnekiropraktorbehandling uden brug af knæklyde og vrid hjælpe dit barn. Vi tilbyder kiropraktorbehandling til børn i alle aldre.

Læs mere om vores kiropraktisk behandling til børn.

Vores kiropraktorbehandling til starter med en konsultation på 40 minutter. Her kommer vi nærmere ind på, hvor smerten befinder sig, og hvad problemet er. Vores kiropraktor stiller derudover løbende spørgsmål, så vi kan indkredse problemet yderligere.

Efter den første konsultation følger en grundig undersøgelse med bevægeudslag, diverse ortopædiske og neurologiske tests samt en NIP-undersøgelse, og herefter kan behandlingen igangsættes.

Kiropraktor konsultation af kvinde

Kontakt kiropraktorklinik på Fyn

Du kan bestille til kiropraktorbehandling via vores online bookingsystem. Du kan også kontakte vores kiropraktorklinik på Fyn telefonisk på 71 11 57 50 og skrive til vores mailadresse info@kiropraktorannspejlsgaard.dk.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid