Kiropraktorbehandling

Priser

Find priserne på din behandling her

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Find priser og vilkår for din behandling

Priserne for behandling hos kiropraktor Ann Spejlsgaard følger Landsoverenskomsten, som er indgået mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Priser på behandlinger og afregning

Ny patient ved første konsultation: 780 kr.
Opfølgende behandling: 360 kr. – 510 kr. afhængigt af behandlingstypen.

Alle priser er inkl. moms.

Priserne er vejledende, idet overenskomsten giver mulighed for såvel højere som lavere priser afhængigt af den individuelle konsultations omfang.

Hvis vi ikke har aftalt andet, skal du afregne efter hver behandling. Vi modtager kontanter, homebanking og MobilePay.

Har du spørgsmål til priser – eller vil du bestille en tid, så skriv eller ring til os. Du er også velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular – eller bestille tiden direkte online.

Afbud eller udeblivelse

Hvis du melder afbud senere end kl. 9 på behandlingsdagen, eller hvis du udebliver helt uden at melde afbud, opkræves du et gebyr på 228 kr.

Tilskud til behandlingen

Klinikken har ikke ydernummer, og der er derfor ikke tilskud fra den offentlige sygesikring.

Der er dog mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er medlem. Indberetningen til Sygeforsikringen “danmark” sker samtidig med, at du afregner hos os.

Sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring gennem dit arbejde eller din pensionsordning, eller hvis du har en privat ulykkesforsikring, så dækker den ofte udgifterne til kiropraktisk behandling. Spørg på dit arbejde eller hos dit forsikringsselskab eller pensionsselskab inden den første behandling.

Som regel er det dog nødvendigt, at du selv lægger ud for behandlingen, hvorefter du får beløbet refunderet af forsikrings- eller pensionsselskabet.

hvad koster en kiropraktor

Book tid online eller kontakt os for yderligere information

Har du nogle spørgsmål om vores priser, afregningsform eller dine muligheder for tilskud, eller har du behov for yderligere information, kan du kontakte os ved at ringe på telefon 71 11 57 50  eller skrive til e-mail  info@kiropraktorannspejlsgaard.dk. Ønsker du at booke en tid til behandling, kan det nemt gøres online via vores online bookingsystem, men du kan også altid ringe til os for at booke en tid til en behandling.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid