Kiropraktorbehandling

Kiropraktor kun 15 minutter fra Ørbæk

Vores kiropraktor hjælper og giver dig en sundhedsfaglig og helkropslig orienteret vurdering samt behandlingsplan.

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Kiropraktor nær Ørbæk anvender NIP-metode

Vores kiropraktorklinik ligger kun 15 minutters kørsel fra Ørbæk. Hos Kiropraktor Ann Spejlsgaard har vi fokus på behandling uden knæk og ubehagelige lyde. Ved brug af Neuro Impulse Protocol (NIP) tilbyder vi en skånsom og blid behandling.

NIP-metoden er en fuld kropsundersøgelse med vægt på det neurologiske område i kroppen. Til en NIP-undersøgelse kombineres en meget præcis kiropraktisk undersøgelse samt en detaljeret neurologisk undersøgelse. Vi undersøger dine reflekser, din muskelkraft og bevægeudslag i ryggens led, led i arme og ben samt foran på kroppen og kraniet. Selve undersøgelsen hjælper til at finde lige præcis det sted, hvor din krop har brug for justering.

Læs mere om NIP-metoden.

Vores kiropraktorer hjælper dig med at finde og fjerne dine smerter, så dine led igen kan bevæge sig frit. Så du kan få din optimal styrke tilbage. Du behøver derfor ikke en henvisning fra din læge for at få udført en kiropraktorbehandling. Du kan derfor allerede kontakte os i dag og påbegynde et behandlerforløb.

Dit første besøg hos os vil være en konsultation som varer 40 minutter. Til konsultationen fortæller du, hvor du har smerter, og hvad problemet er. Derudover stiller vores kiropraktor løbende spørgsmål, så vi kan indkredse problemet.

Efter den første konsultation følger en grundig undersøgelse med bevægeudslag, diverse ortopædiske og neurologiske tests samt en NIP-undersøgelse, og herefter kan behandlingen igangsættes.

Kiropraktor konsultation

Kontakt vores kiropraktorklinik nær Ørbæk

Vores kiropraktorklinik ligger kun 14 km. kørsel fra Ørbæk. Har du spørgsmål inden eventuel bestilling af kiropraktorbehandling. Vi kan kontaktes på telefonnummer 71 11 57 50 og mail info@kiropraktorannspejlsgaard.dk. Bestil tid til kiropraktorbehandling online her.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid