Kiropraktorbehandling

Kiropraktor under 30 minutter fra Faaborg

Søger du en kiropraktor nær Faaborg? Så befinder vi os under 30 minutters kørsel fra Faaborg. Vores kiropraktorer kan hjælpe dig med, at give dig en sundhedsfaglig og helkropslig orienteret vurdering og behandlingsplan.

Åbningstider • Mandag – fredag: 08.00 – 16.00 (efter aftale) • Lørdag – søndag: Lukket

Kiropraktor nær Faaborg med speciale i knækfri behandling

Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at få udført en kiropraktorbehandling. Du kan derfor allerede kontakte os i dag og påbegynde et behandlerforløb. Vi tilbyder gratis parkering og samtidig også gode adgangsmuligheder for kørestolsbrugere samt gangbesværede. Vi behandler både nye og gamle skader, så du kan få fjernet smerterne og få din optimale styrke tilbage.

Vi tilbyder kiropraktisk behandling til både børn og voksne. Læs mere om børnekiropraktor behandling.

Vores kiropraktorer har fokus på behandlinger uden knæk, men derimod en effektiv og skånsom behandling af lidelser i dit bevægeapparat. Oplever du kroniske problemstillinger eller skader? Så tilbyder vi hos Kiropraktor Ann Spejlsgaard en blid og skånsom knækfri behandling. Alle vores kiropraktorer anvender NIP-metoden. Denne kiropraktiske metode kan benyttes til at behandle mange forskellige problemstillinger og skader.

Du kan opleve at få ledskader og lidelser i dit bevægeapparat begrund af forkerte arbejdsstillinger, overbelastning, fald og uheld.

Disse ledskader og lidelser kan være:

  • Migræne
  • Piskesmæld
  • Hold i nakken/ryg
  • Skuldersmerter
  • Slidgigt

Dette er bare et lille udsnit af ledskader og lidelser vi kan behandle. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt til os med smerten du går rundt med i hverdagen.

Ønsker du at læse mere omkring denne form for kiropraktisk behandling? Så kan du læse mere om NIP-metoden her.

kvinde til kiropraktor konsultation

Book tid hos kiropraktor nær Faaborg

Ønsker du at book tid til en kiropraktorbehandling? Så kan dette gøres via vores online booking system. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk 71 11 57 50 og mailadressen info@kiropraktorannspejlsgaard.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Sidebar
71 11 57 50 Book en tid